Keramische buitentegels

Goedkope keramische tegels voor buiten

Keramische terrastegels zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen. Deze buitentegels komen dan ook goed tot hun recht in zowel moderne als meer authentieke tuinen. Bent u op zoek naar de juiste tegels voor uw terras en benieuwd naar de voor- en nadelen? We zetten ze voor u op een rij, zodat de keuze makkelijk gemaakt is.

Voordelen keramische terrastegels

  • Krasvast
  • Kleurvast
  • Niet glad dankzij een anti-sliplaag
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Minder snel groene aanslag
  • Geschikt voor de hogedruk

Keramische buitentegels worden gemaakt van klei, en na de bewerking worden de tegels gebakken op een hoge temperatuur. Zo ontstaat er een harde, krasvaste tegel. Eveneens dankzij het bakproces worden de kleuren helder en kleurvast.

Terrastegels van keramiek zijn niet glad, ze hebben een stroef oppervlak. Toch zijn de tegels gemakkelijk schoon te maken, vanwege de hoge dichtheid. Vuil krijgt niet de kans zich te hechten op het dichte oppervlak. Ook hierdoor heeft u minder last van groene aanslag!

Keramische terrastegels met print

Het assortiment keramische tegels is enorm. In bijna elke denkbare print, nuance, structuur of kleur is de tegel verkrijgbaar. Alles is mogelijk!
Uw tuin realiseren in een Mediterrane stijl? Kies dan voor een keramische buitentegel met mozaïek-print. Voorkeur voor een tuintegel met houtlook? Creëer een warme sfeer met tegels die écht op houten planken lijken. Liever een meer neutrale look? Kies dan voor antraciet of lichte aardetinten.

Keramische tegels voor rondom een zwembad

Tegels rondom uw zwembad bepalen de sfeer rondom uw zwembad. Daarnaast is het belangrijk dat zwembad tegels anti-slip zijn, kleur-, kras- en slijtvast zijn en natuurlijk passen bij uw wens.

Betonlook buitentegels

Betonlook buitentegels hebben een moderne en strakke uitstraling die past in de trends van tegenwoordig. De strakke uitstraling van deze tegels zijn ideaal om een modern karakter aan buitenruimtes te geven. Door de eigenschappen van keramiek zijn betonlook keramische buitentegels van een hoogwaardige kwaliteit waardoor betonlook keramische buitentegels kleur behouden, niet krassen, niet slijten en behoeven weinig onderhoud.