Betonlook tegels, de trend van dit moment!

Betonlook tegels voor in de woonkamer of badkamer

Betonlook is een trend die tegenwoordig in heel veel producten terug te vinden is. Uiteraard ook in tegels en sanitair. Een betonlook tegel is toe te passen bij een stoer landelijk interieur, maar ook bij een minimalistisch modern interieur. De stijl die u kiest wordt meer bepaald door hoe u de ruimte verder aankleed met accessoires, meubels en het uiterlijk van uw keuken. In een badkamer bepaald voornamelijk het badmeubel de sfeer.

Voor een landelijke uitstraling adviseren wij te werken met robuuste materialen, hout, bruintinten en veel accessoires. Voor een moderne uitstraling adviseren wij een zo groot mogelijke maat betonlook tegel te kiezen en deze te combineren met moderne meubels. Zorg bij een modern interieur voor eenheid en strakke lijnen in het interieur.

Uw badmeubel kunt u tevens laten maken van een betonlook tegel. Of alleen het blad met daaronder een op maat gemaakt houten meubel.

Het grote voordeel van de betonlook tegel is dat deze niet poreus is. Deze is dus slijt en krasvast. Mocht u twijfelen tussen een gietvloer of keramische tegels is dit toch wel de absolute nummer één reden om voor de keramische tegel te gaan. Ook het voegsel is er tegenwoordig in veel kleuren, dus u kunt deze zo dicht mogelijk bij de tegel uitzoeken zodat deze zo min mogelijk opvalt.